Saturday, December 2, 2017

Hollanda Merkezli Rezervasyon sistemi Bidroom Turkiye pazarina girdi...

Hollanda merkezli otel rezervasyon topluluğu olan Bidroom, Türkiye pazarına girdiğini açıkladı.
Bidroom Operasyon Direktörü Marcin Wesołowski, İstanbul'daki Uzakrota Seyahat Zirvesi’nde Bidroom'u temsil etti. Wesołowski, burada yaptığı açıklamada Türkiye’ye giriş yaptıklarını açıkladı.

Fairmont Quasar İstanbul’da gerçekleşen zirvede konuşan Bidroom Operasyon Direktörü Marcin Wesołowski, Bidroom online otel rezervasyon platformu sunumunu gerçekleştirdi. Rezervasyon portallarındaki yeni yaklaşımlar ve görüşleri içeren bir konuşma gerçekleştiren Marcin Wesołowski, Bidroom'un  devrimci fikri “komisyonsuz portalı”, Türk seyahat sektörü temsilcilerine sundu.

Wesołowski yaptığı konuşmasında “Küçük oteller danışmanı olarak küçük ve butik otel sahiplerine ve yatırımcılara danışmanlık hizmeti veren Adnan Mordeniz, 15 yıl boyunca konaklama sektöründe yöneticilik yaptı. Bizim fikirlerimize güvendi ve markamızın Türkiye pazarına taşınmasında bize yardım etmeye karar verdi. Adnan Mordeniz, Bidroom şirketine Türkiye Pazar Yöneticisi göreviyle katıldı. Bizim otelci iş ortaklarımız için Türkiye’deki temel iletişim noktası olacaktır. Ayrıca, üyelerimiz için önemli bir destinasyon olduğunu düşündüğümüz Türkiye yerel pazarında, Bidroom markamızı güçlendirmemize de yardımcı olacaktır. Bu işbirliğinden oldukça memnunuz ve Türk konaklama sektörüne adil bir sistem getirmeyi heyecanla bekliyoruz” dedi.

No comments:

Post a Comment